33067
Rebrík tréningový 12priečkový 6m RT-126
zoom_in
  • Rebrík tréningový 12priečkový 6m RT-126
  • Rebrík tréningový 12priečkový 6m RT-126
  • Rebrík tréningový 12priečkový 6m RT-126

Rebrík tréningový 12priečkový 6m RT-126

12,00 €
S DPH

Ideálne pre akýkoľvek šport - doma aj vonku. Tréningový rebrík bude užitočný pre každého, kto chce pracovať na rýchlosti, obratnosti a motorickej koordinácii . Pomocou cvičebného rebríčka si precvičíte kontrolu nad vlastným telom a pohybovú koordináciu . Je ideálnym doplnkom pre profesionálov aj amatérov. Koordinačný rebrík dobre poslúži aj pri športových a korekčných aktivitách pre deti všetkých vekových kategórií.  

Cvičebný rebrík má možnosť ľubovoľného nastavenia rozstupu medzi priečkami , takže ho ľahko prispôsobíte možnostiam cvičiaceho, ako aj typu vykonávaných cvikov. Koordinačný rebrík je dlhý asi 6 metrov, široký 50 cm a pozostáva až z 12 priečok . Cvičenie s cvičným rebríkom je možné ľubovoľne obmieňať a upravovať podľa potreby. Väčšinou sú založené na čo najkratšom kontakte chodidla so zemou – medzi priečky by ste teda mali preskakovať čo najrýchlejšie (dopredu, do strán, vzad). Koordinačný rebrík využijete na zdokonaľovanie behov, preskokov, skokov, zapojiť môžete aj ruky a iné svaly tela – všetko záleží na vašej fantázii a účele vášho tréningu.     

Tréningový rebrík dokonale rozvíja svaly a tiež umožňuje výrazné zvýšenie reakčnej rýchlosti , čo sa premieta do lepších výsledkov počas športových súťaží. Je to tiež ideálny spôsob, ako si precvičiť koordináciu, presnosť, rovnováhu a kontrolu nad vlastným telom . Cvičebný rebrík v zloženom stave zaberá veľmi málo miesta a možno ho schovať do praktickej tašky (súčasťou balenia). Takto zabalený sa dá ľahko skladovať a prepravovať.  

Špecifikácia
- celková dĺžka: ~ 6m
- šírka: 50 cm
- počet priečok: 12
- materiál: polyester
- hmotnosť: 750 g

3 ks
Množstvo

33067
3 položky

16 ďalších produktov v kategórii