33189
káva Lucaffé BLUCAFFÉ zrnková - 500g plechovka
zoom_in

káva Lucaffé BLUCAFFÉ zrnková - 500g plechovka

32,99 €
S DPH

Lucaffé Blucaffé
je exkluzívna kávová zmes namiešaná samotným majiteľom Lucaffé, pánom Gian Lucca Venturellim. Táto zmes obsahuje maximum vášne, chutí a tajomstiev. Espresso vzniklo tajnou zmesou z rôznych zŕn, ktoré pochádzajú z tropických oblastí vysokej nadmorskej výšky vrátane značného podielu najlepšej kávy - Jamaica Blue Mountain.

Charakteristika

  • príjemne pikantná chuť
  • lahodná čokoládovo-banánová aróma
  • vhodná pre všetky pákové a automatické kávovary

Zloženie

  • receptúra utajovaná výrobcom

Balenie

  • 500g zrno

Lucaffé Blucaffé - 100% Arabica

Blucaffé je jednou z najlepších káv, ktoré Vám Lucaffé ponúka. Blucaffé je zmes najlepších zŕn Arabica vrátane kávových zŕn Giamaica Blue Mountain. Je to skutočne gurmánsky zážitok. Jej príjemná ovocnosť je cítiť aj po pol hodine.

Špičkové praženie pomocou najmodernejších technológií, ktoré pomocou vzduchu pražia a otáčajú kávové zrná zabezpečujú rovnomerné praženie a vynikajúcu kvalitu pri nižšej teplote. Tento spôsob praženia zvýrazňuje príchute kávových odrôd bez nežiadúcej pachute po pražení. V každom kávovom zrne a šálke sa objaví iba čistá kávová príchuť. Pred pražením prechádza zelená káva aj samostatným čistiacim procesom, ktorý zaisťuje, že hotový výrobok obsahuje iba neporušené a vynikajúce kávové zrná.

Gurmáni, baristi, pôžitkári túto kávu musíte vyskúšať!

Skutočný taliansky luxus. Majestátna aróma je spojená s nízkym obsahom kofeínu, preto ju odporúčame konzumovať kedykoľvek počas dňa.

33189

16 ďalších produktov v kategórii